divendres, 29 de maig del 2015

Taller de cuina marroquina a Lloseta

 Com a cloenda del taller de cuina econòmica i mallorquina, s'han fet dues sessions de cuina inversa, on algunes de les alumnes de Lloseta han fet de mestres i ens han explicat com fer pa, dolços i pastela de peix.




 Ingredients de la recepta de pa marroquí
2 kgr. de farina
aigua que begui
llevat fresc (1 quadrat i mig)
sal i un poc de sucre
sèmola de blat per cobrir els pans





 Ingredients per a les galletes:
Recepta 1
250 gr. de xocolata blanca
100 gr. d'ametlles picades
100 gr. de cacahuets picats
100 gr. de panses
virutes de xocolata
c

Recepta 2
400 gr. de coco ratllat
4 cullarades de mantequilla
1 tassó de sucre
1 poc de llet
colorant natural








Pastela de peix i marisc

400 gr de gambes
500 gr. de lluç o panga
400 gr. de calamar
200 gr de xampinyons
2 cebes i 4 alls
sal, prebebó, cilantre, julivert i un poc de salsa de soja
500 gr de pasta brick o filo

Una experiència d'intercanvi gastronòmic ben satisfactori.
Gràcies mestres i alumnes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada